Miskos
Înființată sub numele Miskos Helva în Istanbul, Fatih, Miskos s-a adaptat continuu la condițiile de piață în evoluție și la standardele organizațiilor internaționale. Pentru a răspunde cerințelor tot mai mari ale clienților, s-a mutat mai întâi la fabrica sa din Istanbul, Bahcelievler, și apoi în zona industrială organizată Kastamonu, pe o suprafață de producție de 10.000 m2.
Miskos se angajează să respecte cele mai înalte standarde de calitate. Compania acordă o atenție deosebită respectării condițiilor de calitate și igienă în timpul producției și ia în considerare cerințele legislației privind sănătatea și securitatea în muncă și legislația alimentară. Creșterea constantă a cifrelor de profit ale companiei arată că Miskos este pe calea cea bună cu acest accent pe calitate.
Miskos este cunoscut pentru produsele sale crocante, paste din fructe uscate, halva cu napolitane, halva cekme și mătase turcească. Abordarea naturală de producție scoate în evidență gustul tradițional turcesc și asigură, de asemenea, popularitatea în creștere a produselor în străinătate.